Cer instelat

Cum comand?

1-Unu
1-Unu
Răsfoiește catalogul nostru virtual de rochii de mireasă și folosește butonul “Adaugă la favorite” pentru a salva modelele pe care vrei să le probezi în magazin.
1-Unu
2-Doi
Vino în magazinul nostru din Craiova, Str. Lipscani, nr. 3, pentru a proba modelele favorite sau pentru a primi consultanța noastră premium în cazul în care nu ai vreun model favorit. Tot aici îți vom lua și măsurile în cazul în care dai comanda.

1-Unu
3-Trei
Odată plasată comanda, te vom chema la probe pe măsură ce avansăm cu croirea comenzii pentru a ne asigura că rochia este exact pe gustul tău. Probele se fac în atelierul nostru din Str. Toamnei, nr. 16H.

Întrebări frecvente

Cât de devreme trebuie plasată comanda?

Nu mai târziu de o lună înainte de eveniment. Se recomandă plasarea cât mai devreme a comenzii pentru a ne asigura că avem pe stoc suficientă dantelă pentru realizarea modelului dorit.

E nevoie de programare înainte de a veni în magazin?

Nu este nevoie de programare. Te așteptăm în timpul programului nostru obișnuit pentru probe.

Se pot realiza rochii inspirate din anumite imagini?

Realizăm doar rochii din catalogul nostru propriu. Răsfoiește colecțiile noastre și s-ar putea să găsești ceva asemănător.

Se pot croi rochii și cu materialul clientului?

Rochiile Celestielle sunt croite doar cu materialele proprii, deoarece avem garanția calității acestora. Astfel, ne asigurăm că rochiile ies exact cum au fost ele croite inițial și nu vor apărea erori din cauza calității materialului.

Cum pot lua legătura cu voi?

Apasă pe bula de chat instant din colțul dreapta al ecranului, vizitează pagina de contact sau dă-ne un mesaj pe Facebook sau Instagram. 

Vindeți și rochii de mireasă second hand?

Nu. Ne dorim ca fiecare mireasă care ne pășește pragul să plece cu o rochie care se potrivește perfect pe formele și mărimile acesteia. A vinde rochii second hand care nu pot fi personalizate pe mărimile clientei ar fi contrar misiunii noastre.

Pot închiria rochii de mireasă?

Nu. Considerăm că fiecare femeie este unică și merită o rochie personalizată pe mărimile și dorințele acesteia. 

Realizați și rochii de ocazie?

Din păcate, nu.

Se pot comanda rochiile de mireasă și online?

La momentul actual, nu. Puteți răsfoi catalogul nostru de produse pe site, însă vă recomandăm să veniți în magazinul nostru din Str. Lipscani, nr.3, pentru a primi consultanță din partea stiliștilor noștri în alegerea rochiei perfecte.

Dacă întrebarea ta nu se regăsește printre cele de mai sus, contactează-ne.