Cer instelat

Despre noi

Celestielle s-a fondat în anul 2006 sub un nume diferit și a renăscut în 2023 cu o nouă misiune și identitate pentru miresele moderne. Croitoresele noastre au peste 20 ani de experiență în realizarea rochiilor de mireasă realizate pe mărimi. Toate designurile noastre sunt originale și create în Craiova, România, cu aceleași materiale premium pe care marile case de modă din străinătate le folosesc.

Inspirația

Celestielle este inspirat din corpurile celeste precum luna, soarele, planetele și stelele, care veșnic au fascinat civilizații, stând la baza multor creații de artă faimoase de-a lungul timpului. Rochiile de mireasă Celestielle sunt infuzate cu misterul luminii selenare, cusute cu sclipirea stelelor și croite cu aceeași grijă cu care razele soarelui îți mângâie blând pielea într-o zi de toamnă.

Misiune și valori

Misiunea Celestielle este să croim o rochie de poveste pentru orice mireasă, indiferent de forma corpului sau măsurile acesteia. Designurile noastre sunt făttcute de către femei, pentru femei, și considerăm că orice mireasă are dreptul să arate și să se simtă excelent în propriul ei corp.

Valorile noastre ne ghidează alegerile în business precum Steaua Nordului ghidează navigatorii:

Originalitate
Creativitate
Calitate
Profesionalism
Atenție la detalii